Superexited..

Just nu tar jag en liten paus ifrån att städa rummet- något jag gör samtidigt som jag går in mina nya skor, som jag köpte igår. Och till allas information är det inte det lättaste att städa rummet i högklackat, men vill man komma någonstans så måste man ju försöka. Ia ska snart komma hit och hjälpa mig att ta ut madrasserna som hon sov på för typ en vecka sedan, ifrån mitt rum. Jag har nyss insett att när sommarlovet precis skulle börja, var jag helt säker på att i nuläget skulle jag längta tillbaka något så otroligt till min högstadieskola, precis som jag brukar göra i slutet av sommaren, då det är många kompisar som jag inte träffat alls på lovet. Men så är det inte, nu är det nämligen så att jag längtar så otroligt mycket till gymnasiet. Det är nästan det enda jag tänker på nu. Förmodligen kommer jag att ångra det när jag väl har börjat, men just nu, ja nu längtar jag bara. Och så får det vara =) Jag vill kunna njuta av min gymnasietid, MUSIIK! (A)


xoxo

En månad efter..

Idag, en månad efter det hemska beskedet, tar jag mod till mig och skriver om bortgången av Michael Jackson, en legend inom musiken. Han var en person som världen aldrig kommer att glömma. Hans musik var otrolig, han var ett geni inom det området- ingen tvekan om det. När såna här saker händer så måste man ändå försöka se det på den ljusa sidan. Vi är glada över att han fanns, och han lever kvar i sin musik. Vi har ju trots allt kvar det vi tyckte mest om med honom- hans musik. Hans familj däremot, de har inte kvar det de tyckte om mest hos honom. Vi är ändå några av de minst drabbade. Jag hoppas att alla snart kommer att kunna se igenom tidningarnas lögner. Det är sorligt att de är så desperata när det gäller att söka uppmärksamhet. Take it easy, skänk en tanke åt Kungen av Pop.



xoxo


Hemma

Idag kom jag hem ifrån Helsingborg, blev tyvärr inte speciellt många konserter, ingen alls faktiskt, vi hade fullt upp med att vara skumma. Det var roligt, men jag har riktigt ont i nacken för att kudden trillade ner på golvet hela tiden.

Nu börjar faktiskt nervositeten inför gymnasiet komma. Jag har ju faktiskt ingen aning om vad för människor som ska gå i min klass, och ingenting. Allting är helt enkelt nytt. När jag skulle börja högstadiet så hade jag iallafall gått på samma skola som några av dem förut, och vissa hade gått i samma klass. Nu vet jag ingenting.
Men hitills har jag nästan bara hört bra saker om skolan, så det ska nog bli bra. Dessutom ska jag gå musik, det är klart att det kommer lösa sig. Jag längtar också, något extremt. Vill starta ett riktigt bra band och spela och.. ja. Ha en anledning till att verkligen VAKNA på morgonen. Ingen annan som känner så?

xoxo


Dagens aktiviteter xD

Dagen har bestått av att vakna klockan halv 12 (A), sedan datanörda. Jag har nyligen blivit medlem på mjj.se och där är jag numera väldigt aktiv :D Jag har även försökt att lära mig Thriller på gitarr (och sång) och det går relativt bra, trots att det inte alls låter som den riktiga versionen. Annars är ett tips att ni ska lyssna på Emily Elberts version av Thriller, på youtube. Den är riktigt bra. Just nu sitter jag iallafall hemma hos A, med C, SK och SR. Jag har lagt märke till att A har gjort en kladdkaka som verkar väldigt, väldigt god. Snart blir det mat (äntligen :D).
Okej, men.. Besök gärna C's blogg: www.corneliiam.blogg.se

Allt för mig idag .. // Johanna <3

RSS 2.0